Email: kaurbakken@gmail.com

Tlf: +45 33 22 00 82

Om os

Frisør Aurbakken

Hvorfor frisør aurbakken?

Din økologiske frisør på Vesterbro

Der er flere grunde til, at du skal vælge frisør Aurbakken. Vi har over 30 års erfaring, en enorm ekspertise inden for vores fag og vigtigst af alt, leverer vi kvalitetsbehandlinger hver gang.

Gennem de sidste 24 år har vi klippet alle typer hos frisør Aurbakken. Vi har alle en dybdegående og professionel erfaring og har hver vores specialer. Vi er meget stolte af det vi kan og den måde som vi supplerer hinanden på.

Vi er et utrolig dygtigt team, som kan det bedste indenfor klipning og farvning. Vi har gennem vores erfaring opnået en enorm ekspertise inden for klipning of farvning af mange forskellige hårtyper

Vi sætter enormt stort fokus på at levere kvalitetsbehandlinger hver eneste gang. Derfor kan du være helt sikker på, at du efter et besøg hos Aurbakken har fået den bedste kvalitet.

I hjertet af Vesterbro

Vi åbnede frisør Aurbakken for 24 år siden på Vesterbro og har været der lige siden. Hos Aurbakken handler det om at levere en unik oplevelse hver gang du sidder i frisørstolen. Kom forbi vores hyggelig og unikke omgivelser i hjertet af Vesterbro.

Om AURBAKKEN

Din økologiske frisør på Vesterbro gennem snart 25 år.

Hos Aurbakken kan du være sikker på, at vi går op i økologi ligeså meget som vi går op i dit hår. Vi har fokus på at levere kvalitet under hver behandling. Når du går herfra, er det altid med sundere og bedre hår samtidig med, at du kan føle dig tryg i vores stol.

Vi åbnede frisør Aurbakken for snart 25 år siden på Vesterbro og har været der lige siden. Hos Aurbakken handler det om at levere en unik oplevelse hver gang du sidder i frisørstolen. Kom forbi vores hyggelig og unikke omgivelser i hjertet af Vesterbro.

Kristine Aurbakken

Frisør

Jeg er frisør med stor erfaring og er specialuddannet farveteknikker. Jeg har førhen undervist i andre saloner i både klippe- og farveteknikker. Jeg har en meget kreativ tankegang, så har altid masser af ideer og du vil altid få min mening om hvad klæder dig bedst.

Da jeg har arbejdet meget med herremodeller er jeg virkelig god til nye ideer til manden samt hvilken stil der passer bedst til netop dit ansigt.

Jeg går meget op i miljø, og jeg bruger kun produkter af bedste kvalitet. Jeg har været frisør i 30 år og haft frisør Aurbakken i snart 25 år.

kaurbakken@gmail.com

Trine

Frisør

Jeg er uddannet frisør med den 4-årige frisør uddannelse, Jeg har 28 års erfaring som frisør har været tilknyttet salon på Frederiksberg og i Hvidovre.

Jeg er født og opvokset på Vesterbro så derfor er det med stor glæde at jeg er tilbage i det kendte miljø. Det er meget vigtigt for mig at kunden oplever en ægte, engageret og professionel frisør, som har bred erfaring og viden omkring hvordan kundens personlighed og ønsker til håret skal gå op i en højere enhed.

Jeg vægter utrolig højt at kunden føler sig 100 % i fokus. At arbejde med produkter af høj kvalitet, samt viden om at passe på miljøet har stor indflydelse på mit arbejde som frisør.

kaurbakken@gmail.com

Vores produkter

Økologi er kerneværdien i de produkter vi bruger og tilbyder i vores salon. Vi går op i dit hår – og vi går op i miljøet. 

Graham Hill

Inspireret efter den legendariske, britiske racerkører; Norman Graham Hill, er en serie af hårprodukter, velegnet til styling, pleje og traditionel barbering. Klassisk gentleman.

My.Organics

MY.ORGANICS blev oprettet i 2012, sortimentet af eksklusive produkter er fremstillet af certificerede ingredienser dyrket ved hjælp af økologiske og biodynamiske landbrugsteknikker. 100% Økologisk

Capt. Fawell

Captain Fawcett er absolut i toppen kvalitetsmæssigt indenfor skægprodukter til pleje af overskæg, moustache og fuldskæg. Produkterne er af særdeles høj kvalitet, i de fleste tilfælde håndlavet og er pakket ind i den flotteste kartonemballage.

Passer vores åbningstider dig dårligt, så kontakt os gerne, så finder vi sammen én tid som passer dig.

Find os her

Skydebanegade 50
1709 København V

RING TIL OS

Telefon: 33 22 00 82

skriv til os

kaurbakken@gmail.com