• +45 33 22 00 82

Teamet

Teamet

Består af Kristine Aurbakken ,Christian Eriksen og Trine Blaaberg. Vi har alle en dybdegående og professionel erfaring og har hver vores specialer. Vi er meget stolte af det vi kan og den måde som vi supplerer hinanden på.

Kristine.
Jeg er en frisør med stor erfaring inden for farvning af hår. Jeg er special-uddannet farveteknikker og underviser i andre frisørsaloner i både farve- og klippeteknikker. Jeg har lavet mange hårshows og mange workshops.

Jeg er vild med mit fag og tænker altid kreativt, og jeg har et motto der siger, at alt hår har brug for inspiration. Jeg har masser af ideer og du vil altid få min ærlige mening om hvilken stil der passer netop dig.

Jeg har arbejdet meget med mandemodeller og jeg er virkelig god til nye ideer til manden, samt at se hvad der klær’ ansigtet perfekt.

Trine.
For mig er det vigtigt at du som kunde føler dig tryg i mine hænder. Søger du forandring vejleder jeg gerne så vi sammen finder den frisure og stil der passer bedst til dig.

Jeg brænder for mit fag og deltager ofte på kurser for konstant at udvikle mig, og lære nye teknikker og trends inden for både dame og herre hår.’]

Christian.
Jeg blev udlært med den 4 årige frisør uddannelse i tidernes morgen tilknyttet en salon i Hillerød. Her bestod jeg og fik en Bronzemedalje, som blev overrakt af Dronning Margrethe.
Derefter rundede jeg Holte, Østerbro og Kgs.Nytorv før jeg fandt “mit andet hjem” på Vesterbro i år 2011.

Det er vigtig for mig, at du som kunde oplever en engageret/professionel frisør, som har forståelse for hvordan hår, hovedform og farve, der sammen med kundens personlighed kan gå op i en højere enhed.
Hokus-pokus, min kunde i fokus!

Ud over det daglige arbejde i salonen, elsker jeg udfordringer på “udebanen”..
Her kan nævnes bla:
Thiele Brille-reklame og Det Kgl.Teater-Fotosession med Ghita Nørby. Hun har den grad åbnet mange spændende døre for mig.
Look-bog med Dessigner/modeskaberen Nicolas Nybro.
Stylingsguide på musicals
Modeshows
Farve og stylings-konkurrencer, nåed en 3.plads for nogle år tilbage i Trend vision Adward.’]

Velkommen! Du har nu læst nærmere om, hvem vi er i Frisør Aurbakken. Har du lyst til at bestille tid? Så gøres det nemt online her!

Leave a Reply